Een goede spreker voor je vereniging?

Ben je op zoek naar een goede spreker voor je vereniging? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Misschien weet je het onderwerp wel, maar heb je geen idee wie je hiervoor kan contacteren? Of je hebt een naam in gedachten, maar je zoekt nog een referentie?

Aarzel niet en neem contact op met Avansa Oostende-Westhoek. Onze organisatie heeft een uitgebreid netwerk aan docenten, die over tal van onderwerpen hun kennis willen delen. En het aanbod loopt breed: van vorming voor bestuursvrijwilligers, over cultuur, persoonlijke ontwikkeling tot digitale ondersteuning.

Mogelijks zijn hier ook mensen tussen naar wie jij op zoek bent. Wellicht zijn ze bereid om ook voor jouw vereniging te komen spreken. Mochten we zelf geen naam kennen, dan proberen we je door te verwijzen naar anderen die je misschien wel verder kunnen helpen.

Zoek je inspiratie voor een spreker of een vorming?
Mail of bel ons
. Onze medewerkers helpen je zo vlug mogelijk verder.

Logo westwijs

Dit ondersteuningsaanbod voor sociaal-culturele verenigingen kadert binnen het project Westwijs en loopt in samenwerking met de intergemeentelijke culturele samenwerkingsverbanden CO7, Viertoren en IJzervallei.

www.westwijs.be
Met de steun van provincie