Onze maatregelen

(update 18 november 2021)

Vanaf 20 november 2021 is er opnieuw een brede mondmaskerplicht.
Dit geldt ook voor de activiteiten bij Avansa Oostende Westhoek.

Een mondmasker is verplicht wanneer je een activiteit volgt. Draag jouw mondmasker zowel wanneer je door de gebouwen beweegt, als wanneer je neerzit om de activiteit te volgen.

De enige uitzondering zijn sportactiviteiten zoals dans en yoga. Daar mag je het mondmasker afzetten tijdens de activiteit op voorwaarde dat je voldoende afstand houdt van de andere deelnemers.

Ben je ziek of had je symptomen van covid-19 in drie dagen voor de activiteit? Dan vragen we jou uitdrukkelijk om thuis te blijven. Terugbetaling is mogelijk na voorlegging van een doktersattest.

Daarnaast blijven de klassieke maatregelen van kracht. Was of ontsmet je handen bij aankomst en vertrek en hou 1,5 meter afstand.

Wanneer je een geldig Covid Safe Ticket moet voorleggen, staat dat uitdrukkelijk bij de activiteit zelf vermeld. Als het niet vermeld staat bij de praktische maatregelen, dan zullen wij geen CST vragen.

Wij verluchten onze lokalen maximaal. Hou hier rekening mee en zorg voor warme kledij.

Wij werken onvoorwaardelijk mee aan de contact-tracing.

Wij maken regelmatig gebruik van lokalen van derden en volgen voor deze activiteiten de geldende maatregelen in die locatie.