Nieuws

ZomerStreken

een dosis onversneden vakantiegevoel in hapklare workshops en (ja) wandelingen

Het was een jaar van wandelen, buiten afspreken, nog wat wandelen, afkoelingsperiodes, Paaspauzes en – waarom niet – een grote toer wandelen.

Je verkende waarschijnlijk alle hoekjes en kantjes van je eigen buurt. Het zou ons niet verbazen dat je snakt naar een ander uitzicht en voor de verandering eens niet voor een scherm wil zitten om iets bij te leren. Kortom, een dosis onversneden vakantiegevoel.

En laat nu net exact dat bij ons op het programma staan deze zomer: twee ZomerStreken barstensvol activiteiten die even het dagelijkse ritme doorbreken.

In juli volgen we de voetsporen van Léonie Keingiaert de Gheluvelt. Verdiep je in verhalen over vrouwenrechten, maak een stijlvol haarjuweel of verfijn je kalligrafisch geschrift.

In augustus slaan we (letterlijk) onze tent op in Duinpanne. Verdiep je in het lekkers dat zee en duinen te bieden hebben. Vang het landschap op papier en zing mee met oude zeemansliederen.

Verken de verborgen paadjes die net om de hoek liggen. Ontdek de onbekende verhalen van plekken waar altijd je voorbij rijdt.

ZomerStreken serveert je het vakantiegevoel in hapklare workshops en (ja) wandelingen.

P 3 erik odiin Jx39 B Wpv6xs unsplash unsplash

Blader door ons programma en reserveer jouw plek op ZomerStreken.

Datum bericht di 1 juni '21