Vrijwilligers

Bijleren voor vrijwilligers

Vorming voor vrijwilligers en over vrijwilligerswerk

3715

Als vrijwilliger zet je je actief in voor wat leuk, goed en juist voelt, maar er komen ook heel wat vragen op je af: van administratieve zaken tot praktische en organisatorische vragen.

Daarom puzzelen we elk kwartaal een vormingsaanbod specifiek voor vrijwilligers in elkaar.
Of je nu actief bent in een vereniging, sportclub of dienstencentra. Of wanneer je je inzet voor de ouderraad, een burgerinitiatief of de buurt. Je bent van harte welkom.

Hand drawn people talking illustrations 52683 72317

Spreken voor een groep

Hoe kan je met een groep spreken en er zelf een positief gevoel aan overhouden?
In deze vorming werk je stap voor stap aan jouw spreekvaardigheid.

Design community concept illustration 114360 1244

Ontwerpen met Canva

Canva is een gratis online tool speciaal voor wie geen grafisch ontwerper is, maar wel affiches of folders wil ontwerpen. In deze workshop ga je aan de slag met het programma zodat je zelf in geen tijd jouw creatieve ideeën voor jouw vereniging kan omzetten in professionele designs.

10836

Hoe organiseer je een duurzaam event?

Duurzaamheid, het woord is niet meer weg te denken uit onze taal. Maar ben je bewust met duurzaamheid bezig wanneer je een activiteit of event organiseert met en voor je vereniging? Deze avond bulkt van de tips om ook die organisatie duurzaam aan te pakken

Multicultural people standing together 74855 6583

Smartphone fotografie voor verenigingen

Goede foto's nemen op een buurtfeest, een rommelmarkt of een receptie. Het lijkt makkelijk, maar toch ben je vaak niet tevreden. In deze workshop leer je hoe je de sfeer in beeld vangt met jouw smartphonecamera.

Datum bericht do 15 september '22