Webinar | Whatsapp

© unsplash.com

Android

Start vrijdag 05 maart 2021
9:30 - 11:30

2 sessies

Prijs

Standaardprijs: 5 euro
Alle tarieven

Waar Thuis
van thuis uit
Online Online

Meer info over de locatie

Begeleiding

Ontdek de mogelijkheden van whatsapp.

Met de app whatsapp op jouw smartphone kan makkelijk bellen, berichten sturen en zelf videogesprekken houden. Je kan groepen aanmaken en foto's of filmpjes doorsturen. In deze workshop leer je met deze app werken en ontdek je alle functies.

Praktisch

Voor smartphones met Android besturingssysteem. Dit is een online activiteit die je van thuis uit volgt via computer of tablet. Een uur voor de start krijg je de deelnamelink toegestuurd via e-mail. Door hierop te klikken sluit je automatisch aan bij de webinar. Gebruik bij voorkeur Google Chrome als browser. Dit handig stappenplannetje helpt je op weg: https://www.avansa-ow.be/hoe-doe-je-dat-een-webinar-volgen Je kan het webinar live bekijken, maar ook uitgesteld, tot 7 dagen na datum, indien je deze liever op een ander moment meevolgt. Dit is een cursus, er wordt stap voor stap gewerkt.

Sessies

 • vrijdag 05 maart 2021
  9:30 - 11:30
  Thuis - default
 • vrijdag 12 maart 2021
  9:30 - 11:30
  Thuis - default

Locatie

Thuis van thuis uit
Online Online Toon op kaart

Prijs

 • Standaardprijs
  5 euro
 • UiTPAS kansentarief
  1 euro

Begeleiding

Evy Vandewalle

Evy Vandewalle geeft op zelfstandige basis les over digitale onderwerpen zoals smartphone, cloud en sociale media. Haar cursussen zijn gestructureerd en bouwen langzaam op. Ze geeft praktijkgericht les met talrijke voorbeelden, oefeningen en een vleugje humor. Er is ruimte voor interactie en het stellen van vragen. Evy is heel gemotiveerd om haar cursisten mee te krijgen met de snelle digitalisering.


Alle info over haar lessen en voordrachten vind je op www.digitaalmee.be

Meer over Evy Vandewalle

In samenwerking met