Webinar | Sociale media voor je vereniging

© Creative Commons

voor bestuursvrijwilligers

Start dinsdag 02 maart 2021
19:30 - 21:30

1 Sessie

Prijs

Standaardprijs: 5 euro
Alle tarieven

Waar Thuis
van thuis uit
Online Online

Meer info over de locatie

Begeleiding

Hoe kan je sociale media efficiënt inzetten voor jouw vereniging.

We worden omgeven door sociale media. Facebook wordt trouw iedere dag gecheckt en het Journaal plukt quotes van Twitter. Sociale media zijn alomtegenwoordig en niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Wat kan je als vereniging met sociale media aanvangen? Het biedt ongetwijfeld kansen om de bekendheid van jouw organisatie en activiteiten te vergroten. Maar hoe pak je dat aan? Deze activiteit zet je op weg.

Dit is een workshop voor al wie de praktische kant van sociale media in de vingers heeft en werk wil maken van de inhoud die op je op de verschillende pagina’s of accounts plaatst. Is elk kanaal geschikt of kun je daarin keuzes maken? Hoe zorg je dat je met regelmaat boeiende inhoud post en hoe hou je dat vol?

Praktisch

Dit is een online activiteit die je van thuis uit volgt via computer of tablet. Een uur voor de start krijg je de deelnamelink toegestuurd via e-mail. Door hierop te klikken sluit je automatisch aan bij de webinar. Gebruik bij voorkeur Google Chrome als browser. Dit handig stappenplannetje helpt je op weg: https://avansa-ow.be/stappenplan-webinar De replay van deze webinar is tot 7 dagen na opname beschikbaar.

Sessies

 • dinsdag 02 maart 2021
  19:30 - 21:30
  Thuis - default

Locatie

Thuis van thuis uit
Online Online Toon op kaart

Prijs

 • Standaardprijs
  5 euro
 • UiTPAS kansentarief
  1 euro

Begeleiding

Guy De Meulenaere

Meer over Guy De Meulenaere

In samenwerking met

 • Viertoren
 • CO IJzervallei