Webinar | René Magritte

© Creative Commons

Meester van het surrealisme

Start woensdag 17 maart 2021
14:00 - 15:30

1 Sessie

Prijs

Standaardprijs: 5 euro
Alle tarieven

Waar Thuis
van thuis uit
Online Online

Meer info over de locatie

Begeleiding

René Magritte gaf België haar reputatie omtrent het surrealisme. Die is dan weer gebaseerd op een grenzenloze absurditeit. Maar dat is onterecht!

Wie het universum van Magritte van buitenaf benadert, ziet aanvankelijk vooral de tegenstrijdigheden, het ronduit gekke. Wie het universum van Magritte binnentreedt, leert de wereld zien door zijn ogen. En die is opmerkelijk logisch.

In deze voordracht onderwerpen we ons aan de spelregels van Magritte en ontdekken we dat surrealisme geen irrealisme is, maar een werkelijkheid die volgens andere wetten functioneert dan die van de nuchtere, conventionele logica.

Praktisch

Dit is een online activiteit die je van thuis uit volgt via computer of tablet. Een uur voor de start krijg je de deelnamelink toegestuurd via e-mail. Door hierop te klikken sluit je automatisch aan bij de webinar. Gebruik bij voorkeur Google Chrome als browser. Dit handig stappenplannetje helpt je op weg: https://avansa-ow.be/stappenplan-webinar Je kan het webinar live bekijken, maar ook uitgesteld, tot 7 dagen na datum, indien je deze liever op een ander moment meevolgt.

Sessies

  • woensdag 17 maart 2021
    14:00 - 15:30
    Thuis - default

Locatie

Thuis van thuis uit
Online Online Toon op kaart

Prijs

  • Standaardprijs
    5 euro

Begeleiding

David Vergauwen

Meer over David Vergauwen

In samenwerking met