Webinar | Het prehistorisch verleden van Turkije

© Creative Commons

Start dinsdag 27 april 2021
14:00 - 15:30

1 sessie

Prijs

Eenmalige sessie: 5 euro
Alle tarieven

Waar Thuis
van thuis uit
Online Online

Meer info over de locatie

Begeleiding

Het prehistorische verleden van Turkije onder de loep.

Lang voor onze tijdrekening werd in de Turkse regio al met steen gebouwd. Eén van de oudste nederzettingen uit de menselijke geschiedenis werd hier opgegraven. De culturele geschiedenis van Turkije is bijzonder boeiend en gevarieerd dankzij de vele volkeren die zich er over de vele eeuwen vestigden.

In deze lezing nemen we het prehistorische verleden onder de loep. Een verhaal over de oudste bewoners en hun culturen, hoe zij de landbouw uitvonden, de eerste monumentale architectuur realiseerden en zich in bloeiende gemeenschappen organiseerden. Denk maar aan beroemde opgravingsplaatsen zoals Göbleki Tepe en Catal Hüyük!

Praktisch

Dit is een online activiteit die je van thuis uit volgt via computer of tablet. Een uur voor de start krijg je de deelnamelink toegestuurd via e-mail. Door hierop te klikken sluit je automatisch aan bij de webinar. Gebruik bij voorkeur Google Chrome als browser.
Dit handig stappenplannetje helpt je op weg: https://avansa-ow.be/stappenplan-webinar


Je kan het webinar live bekijken, maar ook uitgesteld, tot 7 dagen na datum, indien je deze liever op een ander moment meevolgt.

Sessies

  • dinsdag 27 april 2021
    14:00 - 15:30
    Thuis - default

Locatie

Prijs

  • Eenmalige sessie
    5 euro

Begeleiding

Peter De Smet

Meer over Peter De Smet

In samenwerking met