Webinar | Covid 19: van gezondheids- naar economische crisis?

© Pexels

Start maandag 31 mei 2021
19:00 - 21:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: 5 euro
Alle tarieven

Waar Thuis
van thuis uit
Online Online

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Een blik op de economische gevolgen van de pandemie. In welke wereld worden we wakker, met welke veranderingen?

Nu steeds meer landen vaart maken in hun vaccinatiecampagne richting groepsimmuniteit, gaan we een volgende fase in bij de strijd tegen Covid 19. Van gezondheids- naar een economische crisis?


We proberen in deze workshop een zicht te krijgen op de economische gevolgen van de pandemie. In welke wereld worden we wakker, met welke veranderingen? Krijgen we nu ‘roaring twenties’ met een ontketende consument? De overheden zijn erg diep gegaan in hun ondersteuning van economie en bevolking: komen er hogere belastingen en voor wie? En wat doet president Biden ondertussen? Komt er een inflatieshock? Zijn de banken voldoende sterk om een faillissementengolf te weerstaan? Wat kan dit alles betekenen voor wie spaart en belegt?


Kortom, veel vragen en ruimte voor discussie.

Praktisch

Dit is een online activiteit, via het platform Zoom. Je hebt een pc of tablet met camera en micro en een goeie internetverbinding (kabel nog beter dan wifi) nodig om te kunnen deelnemen.
Na je inschrijving en betaling ontvang je enkele dagen voor de activiteit start, een mail met alle praktische gegevens om deel te kunnen nemen aan deze sessie. Download alvast Zoom op je pc of tablet.

Sessies

 • maandag 31 mei 2021
  19:00 - 21:00
  Thuis - default

Locatie(s)

Prijs

 • Standaardprijs
  5 euro
 • UiTPAS kansentarief
  1 euro

Begeleiding

Guy Mattan

Econoom van opleiding, stond Guy tijdens zijn 20 jaar+ bancaire loopbaan bijna voortdurend in…
Meer over Guy Mattan