Webinar | Beaufort 2021

© Creative Commons

Start woensdag 16 juni 2021
14:00 - 15:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: 5 euro
Alle tarieven

Waar Thuis
van thuis uit
Online Online

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Een digitale kennismaking met Beaufort, al dan niet ter voorbereiding van een fysiek bezoek.

Van 27 mei tot 7 november 2021 gaat de zevende editie van de Triënnale voor hedendaagse kunst aan zee door. Curator Heidi Ballet selecteerde 21 kunstenaars, die 21 werken zullen realiseren in verschillende kustgemeentes. Thema van deze editie is hoe de mens onderhevig is aan de natuur. In de eerste plaats vergankelijkheid van mens en materiaal, maar verder ook de fluctuerende interpretatie van de geschiedenis.


Kunstliefhebber André Beart ging mee op de persvoorstelling van Beaufort 2021 en deelt in dit webinar beelden, impressies en interviews van kunstenaars en kunstwerken. Een ideale digitale kennismaking met Beaufort, al dan niet ter voorbereiding van een fysiek bezoek.

Praktisch

Dit is een online activiteit die je van thuis uit volgt via computer of tablet. Een uur voor de start krijg je de deelnamelink toegestuurd via e-mail. Door hierop te klikken sluit je automatisch aan bij de webinar. Gebruik bij voorkeur Google Chrome als browser.
Dit handig stappenplannetje helpt je op weg: https://avansa-ow.be/stappenplan-webinar

Je kan het webinar live bekijken, maar ook uitgesteld, tot 7 dagen na datum, indien je deze liever op een ander moment meevolgt.

Sessies

 • woensdag 16 juni 2021
  14:00 - 15:30
  Thuis - default

Locatie(s)

Prijs

 • Standaardprijs
  5 euro
 • UiTPAS kansentarief
  1 euro

Begeleiding

André Baert

Meer over André Baert