Vegetarisch koken

© Pexels

Start vr 10 februari '23
14:00 - 17:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 25
Alle tarieven

Waar LDC De Bres
Veurnestraat 15
8970 Poperinge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Je kan voor deze activiteit niet meer inschrijven. Deze activiteiten kunnen jou ook interesseren.

Vegetarisch eten konijnenvoer? Na deze workshop in elk geval niet meer! Je ontdekt hoe je het vlees op je bord eenvoudig vervangt door gezonde, voedzame en smaakvolle vleesvervangers. Tofoe, seitan en tempé hebben straks voor jou geen geheimen meer. Je leert hoe je ze op smaak brengt en verwerkt in tal van gerechten. Ook peulvruchten zoals kikkererwten, linzen en bonen komen aan bod. Deze veelzijdige plantaardige eiwitbronnen vervelen nooit. Van burgers tot stoofpotjes: ze kunnen alles aan.

Praktisch

Heb je zelf een snijplank en snijmes liggen, neem die zeker mee. Plastiek potjes om iets mee naar huis te nemen, kunnen ook van pas komen.

Sessies

  • vr 10 februari '23
    14:00 - 17:00
    LDC De Bres - Zaal niet nader gespecificeerd

Locatie(s)

Prijs

  • Standaardprijs
    € 25
  • UiTPAS kansentarief
    € 5

Begeleiding

Michel Gonzaga

Meer over Michel Gonzaga

In samenwerking met