Rook

© Stad Wervik

Actueel kunstparcours Wervik

Start do 15 september '22
14:00 - 16:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 8
Alle tarieven

Waar Nationaal Tabaksmuseum
Koestraat 63
8940 Wervik

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

De zomerexpositie ‘Rook’ is een kunstparcours van 30 actuele kunstenaars in en rond Wervik. Curator Charlot Winne neemt je mee langs vier locaties in Wervik: het tabaksmuseum, twee oude kapellen en een jongensschool uit de negentiende eeuw. Kunstenaars maakten ingrepen op die unieke binnenlocaties of stellen er bestaand werk tentoon. Al wandelend doorheen Wervik proef je van een parcours van actuele kunstwerken.


Met oa werk van Thomas Eggermont, Benny Luyckx, Emily Lefebvre, Aurélien Delafond, Adelheid De Witte, Christophe Denys, Kevin Vanwonterghem, Cindy Morlion, Sammy Slabbinck, Hans Defer, Ruben Claeys, Charlot Winne, Wim Delvoye, Karen Oger, Olivia de Hasque en Henk Delabie, Jürgen Dorme, Ruth Boudry, Miet Van Hee, Floris Van Look, Tom van Ryckeghem, Geert Pattyn, Kahn and Selesnick, Sarah Eechaut, Maaike Leyn en Siel Verhanneman, Liliane Vertessen, Julie van der Vaart, Panamarenko, Louise Daneels, en Sofie Muller.

Praktisch

We spreken af aan het tabaksmuseum en bezoeken aansluitend te voet de twee oude kapellen. Voor het bezoek aan de expo in de jongensschool in Geluwe verplaatsen we ons al carpoolend naar de parking bij de kerk van Geluwe (Sint-Denijsplaats, Wervik).

Sessies

  • do 15 september '22
    14:00 - 16:30
    Nationaal Tabaksmuseum - Nationaal Tabaksmuseum

Locatie(s)

Prijs

  • Standaardprijs
    € 8

Begeleiding

Charlot Winne

Meer over Charlot Winne