Paul Verhaeghe over zijn boek Onbehagen

© Creative Commons

Start do 18 april '24
19:30 - 21:30

1 sessie

Prijs

Gratis: € 0
Alle tarieven

Waar Bibliotheek Oostende
Wellingtonstraat 17
8400 Oostende

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Ondanks onze welvaart heerst er toch een groot onbehagen in onze maatschappij. Dit gevoel is van alle tijden en maakt deel uit van ons mens-zijn. Paul Verhaeghe illustreert dat iedere tijd een eigen gevoel van onbehagen heeft, met de daarbij horende typische problemen – zoals in onze tijd burn-out, narcisme of de angst om uitgesloten te worden.

In zijn herkenbare vlotte stijl gidst Paul Verhaeghe je langs inzichten over deze tijd en verwachtingen voor de toekomst.


Paul Verhaeghe is doctor in de klinische psychologie en emiritus hoogleraar aan de Universiteit Gent. Van zijn hand zijn de bestsellers ‘Het einde van de psychotherapie’ (2009), ‘Identiteit’ (2012), ‘Autoriteit’ (2015) en ‘Intimiteit’ (2018).

Praktisch

Onder de noemer Tegenwind geven we in samenwerking met Bib Oostende een forum aan kritische denkers, die met de nodige deskundigheid een andere kijk geven op een thema dat in de samenleving leeft. Want net zoals een strandwandeling niet compleet is zonder zeewind, kan ons beeld op de samenleving soms ook wat tegenwind gebruiken.

Sessies

 • do 18 april '24
  19:30 - 21:30
  Bibliotheek Oostende - Zaal niet nader gespecificeerd

Locatie(s)

 • Bibliotheek Oostende Wellingtonstraat 17
  8400 Oostende Toon op kaart

Prijs

 • Gratis
  € 0

Begeleiding

Paul Verhaeghe

Meer over Paul Verhaeghe

Meer zoals dit

Deze activiteit maakt deel uit van het project Tegenwind