Paul Verhaeghe

© Creative commons

Hou afstand, raak me aan

Start di 5 oktober '21
19:30 - 21:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 6
Alle tarieven

Waar Het Perron
Fochlaan 1
8900 Ieper

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Paul Verhaeghe plaatst tijdens deze lezing de oorzaak én de gevolgen van de pandemie in een ruimere context. Hij toont wat we weten, wat we moeten vrezen, waarop we kunnen hopen en wat we kunnen doen. Zijn boodschap is hoopvol: we kunnen hier beter uit komen.

De wereld staat op z’n kop. De coronacrisis raakt iedereen en we moeten ons aanpassen aan een samenleving die we nog niet kenden. Dat maakt ons angstig en onzeker.

Paul Verhaeghe plaatst tijdens deze lezing de oorzaak én de gevolgen van de pandemie in een ruimere context. Hij betoogt dat we deze crisis moeten aangrijpen om andere keuzes te gaan maken: de ongebreidelde groei waar we tot voor kort naar streefden is niet langer verdedigbaar. Welke kant willen we op met onze economie? Hoe moeten we ons verhouden tot elkaar en tot het milieu? En welk effect heeft dit ‘nieuwe normaal’ op ons welbevinden?

Als geen ander is Paul Verhaeghe in staat om de maatschappij en het individu met elkaar in verband te brengen. Hij toont wat we weten, wat we moeten vrezen, waarop we kunnen hopen en wat we kunnen doen. Zijn boodschap is hoopvol: we kunnen hier beter uit komen.

Praktisch

We werken met het online ticketsysteem om alles coronaproof en veilig te houden. Koop tickets bij www.hetperron.be/tickets
Bekijk hier alle Corona-maatregelen en wat we ook van jou verwachten:
https://avansa-ow.be/coronamaatregelen

Sessies

 • di 5 oktober '21
  19:30 - 21:30
  Het Perron - Theaterzaal

Locatie(s)

Prijs

 • Standaardprijs
  € 6
 • UiTPAS kansentarief
  € 1,2

Begeleiding

Paul Verhaeghe

Meer over Paul Verhaeghe

In samenwerking met

 • P.Z.H. Hart
 • HuisvandeMens - Ieper
 • Het Perron
 • Gezinsbond Ieper

Meer zoals dit

Deze activiteit maakt deel uit van het project 10daagse van de Geestelijke Gezondheid