Informatiepagina Dorpen bij buren, juli 2021

© Creative Commons

Start maandag 05 juli 2021
0:00 - 23:00

1 Sessie

Prijs

Standaardprijs: 0 euro
Alle tarieven

Waar OC t Gelevelt
Geluveldplaats 13
8980 Geluveld

Meer info over de locatie

Begeleiding

In de Frans-Vlaamse regio verdwijnen steeds meer publieke en commerciële diensten en voorzieningen voor de inwoner. Wonen in dit landelijk gebied wordt hierdoor niet alleen moeilijker maar ook de sociale cohesie van de dorpen in de grensregio dreigt verloren te gaan. Hier en daar echter zie je inwoners zelf het heft in handen nemen en initiatieven opzetten die niet enkel gericht zijn op dienstverlening maar er ook voor zorgen dat mensen elkaar opnieuw kunnen ontmoeten. In de loop van 2021 trekken we er twee keer op uit, samen met onze Franse buren. Afwisselend vertoeven we op Franse bodem en in de Westhoek en ontdekken zo enkele burgerinitiatieven waarbij mensen zich engageren in de eigen streekontwikkeling.


Ook in juli organiseren we een uitstap 'Dorpen bij Buren'. De datum zal vallen tussen 5 en 9 juli, en het thema zal draaien rond 'Sterke Vrouwen'. In de namiddag gaan we alleszins in de Westhoekse gemeente Geluveld op stap. Op deze pagina posten we alle informatie, wanneer de juiste datum en het volledige programma bekend zal zijn.

Praktisch

U kunt zich op deze pagina ook reeds inschrijven, zodat wij over uw email-adres beschikken. Dan nemen wij met u contact op wanneer het programma bekend is. Deze inschrijving is voorlopig, vooral om uw contactgegevens aan ons door te geven, en is nog geen definitieve inschrijving. Bekijk hier alle Corona-maatregelen en wat we ook van jou verwachten: https://avansa-ow.be/coronamaatregelen

Sessies

  • maandag 05 juli 2021
    0:00 - 23:00
    OC t Gelevelt - Default

Locatie

OC t Gelevelt Geluveldplaats 13
8980 Geluveld Toon op kaart

Prijs

  • Standaardprijs
    0 euro

Begeleiding

Mr/Mevr Begeleider van de organisatie

Meer over Mr/Mevr Begeleider van de organisatie

Meer zoals dit

Deze activiteit maakt deel uit van het project Dorpen bij buren