Hoe zorg jij voor meer verbinding in je leven?

© We have the choice

Cirkel We have the choice

Start do 22 augustus '24
19:30 - 21:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 10
Alle tarieven

Waar OC Rookop
Heuvellandseweg 1
8970 Reningelst

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Cirkels zijn een eigentijdse, creatieve vorm van een oud ritueel. We nemen de tijd om letterlijk samen in een cirkel te zitten en te luisteren naar elkaar. Een praktijk die we als moderne mens wat verleerd zijn en misschien soms wel missen.

We delen wat bij ons opborrelt rond de vraag: 'Hoe zorg jij voor meer verbinding in jouw leven?’. We creëren een veilige ruimte waarin alles welkom is, met deze vraag in het midden.

De Cirkel duurt anderhalf uur en wordt begeleid door twee begeleiders. Het is geen heen en weer gesprek. Nadat iemand deelt, is er telkens een moment van stilte. Gewoon aanwezig zijn en luisteren is ook prima.

Praktisch

We have the choice is gegroeid uit een burgerinitiatief van Kristin Verellen – die haar levenspartner verloor in de aanslagen van Maalbeek - en een kring van vrienden. Deze ingrijpende gebeurtenis stelde hen voor een keuze, verglijden in de neerwaartse spiraal van angst en haat, of resoluut gaan staan voor liefde en respect. Intussen is We have the choice uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 50 vrijwillige cirkelbegeleiders die verbindende Cirkels begeleiden op belangrijke kantelmomenten.

Sessies

 • do 22 augustus '24
  19:30 - 21:00
  OC Rookop - Zaal niet nader gespecificeerd

Locatie(s)

Prijs

 • Standaardprijs
  € 10
 • UiTPAS kansentarief
  € 2

Begeleiding

Medewerker organisatie We have the choice

Meer over Medewerker organisatie We have the choice

Meer zoals dit

Deze activiteit maakt deel uit van het project Zomerstreken augustus