Groene pesto maken

© Pexels

aan de slag met frisse voorjaarskruiden

Start zo 2 april '23
14:00 - 17:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 8
Alle tarieven

Waar Bezoekerscentrum De Palingbeek
Vaartstraat 7
8902 Zillebeke

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Je kan voor deze activiteit niet meer inschrijven. Deze activiteiten kunnen jou ook interesseren.

Proeven van wildpluk = vers, lokaal, seizoensgebonden.

Is het een pesto, een dipsaus, een smoothie, een soep, een sapje of een smeersel? Er zijn heel veel benamingen voor bereidingen met 'wilde' groenten/kruiden. De basis voor traditionele pesto is basilicum en look aangevuld met olie en pijnboompitten. Vinden we in onze inheemse wilde tuin ook ingrediënten voor een lekkere pesto? Ja hoor!

We gaan op stap en ontdekken eetbare wilde planten waar we na de wandeling aan de slag mee gaan. We maken samen enkele lekkere 'wilde' hapjes/gerechtjes en natuurlijk blijf je niet op je wilde plantenhonger zitten.

Praktisch

Draag stevige stapschoenen.
Voor de receptfiche, seizoensplantenfiche en ingrediënten betaal je drie euro per persoon.

Sessies

  • zo 2 april '23
    14:00 - 17:00
    Bezoekerscentrum De Palingbeek - Zaal niet nader gespecificeerd

Locatie(s)

  • Bezoekerscentrum De Palingbeek Vaartstraat 7
    8902 Zillebeke Toon op kaart

Prijs

  • Standaardprijs
    € 8
  • UiTPAS kansentarief
    € 1,6

Begeleiding

Anja Goudeseune

Ik ben Anja, een echte natuurmadam met groene vingers. Het buitenleven maakt me blij. Als…
Meer over Anja Goudeseune

In samenwerking met

  • Bezoekerscentrum De Palingbeek