Geweldloos communiceren voor mantelzorgers

© Creative Commons

Assertief en erkennend communiceren

Start dinsdag 07 september 2021
19:00 - 21:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: 0 euro
Alle tarieven

Waar LDC De Bres
Veurnestraat 15
8970 Poperinge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Via inzichten in geweldloze communicatie leer je op een ontwapenende, doeltreffende en verbindende manier, conflicten en problemen duurzaam op te lossen. Zo kan je, vanuit krachtige zelfzorg, bewegen naar een fijngevoelig samenleven.

Het mantelzorgcafé ’t Koetertje is een ontmoetingsplek waar personen die zorgen voor een naaste, terecht kunnen voor een luisterend oor en een deugddoende babbel.


Deze keer is het thema omgaan met conflicten via geweldloze communicatie. De Amerikaanse klinisch psycholoog Marshall B. Rosenberg is de grondlegger van het gedachtengoed van de ‘Geweldloze communicatie’. Hij inspireert om, zowel via communicatie als bewust handelen, te zorgen voor meer levensvreugde en efficiëntie. Deze dynamische vorm van communicatie kan je helpen, specifiek als mantelzorger, om zorg te dragen voor je eigen welzijn en geluk, in relatie met de ander, waar je voor instaat. Via inzichten leer je op een ontwapenende, doeltreffende en verbindende manier, conflicten en problemen duurzaam op te lossen. Zo kan je, vanuit krachtige zelfzorg, bewegen naar een fijngevoelig samenleven.

Praktisch

Inschrijven bij Dienst Seniorenzorg 057 34 65 00 of in LDC De Bres
Bekijk hier alle Corona-maatregelen en wat we ook van jou verwachten:
https://avansa-ow.be/coronamaatregelen

Sessies

  • dinsdag 07 september 2021
    19:00 - 21:00
    LDC De Bres - Default

Locatie(s)

Prijs

  • Standaardprijs
    0 euro

Begeleiding

Carina Debruyne

Meer over Carina Debruyne

In samenwerking met