Fermenteren | 12/10/2022

© Velt

Start wo 12 oktober '22
19:30 - 21:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 10
Alle tarieven

Waar Avansa Oostende
Sint Niklaasstraat 8
8400 Oostende

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Deze activiteit is helaas volzet. Deze activiteiten kunnen jou ook interesseren.

Fermenteren is terug van weggeweest. Het is een van de meest ecologische manieren om groenten te bewaren, en het zorgt voor een unieke smaak. Tijdens deze workshop krijg je de kneepjes van het fermenteren helemaal onder de knie. Je ontdekt hoe fermenteren in elk seizoen weer anders is. Door groenten en smaakmakers te combineren, creëer je je eigen unieke fermenten. En alsof dat nog niet volstaat, krijg je tal van tips om je fermenten te verwerken tot heerlijke gerechten. Natuurlijk proeven we ook van al dat lekkers!

Praktisch

Breng een snijplank, mes, glazen pot van maximum 0.5 liter, een herbruikbaar diepvrieszakje en eventueel een schort mee. De seizoensgroenten en smaakmakers zijn inbegrepen.

Sessies

  • wo 12 oktober '22
    19:30 - 21:30
    Avansa Oostende - Zaal niet nader gespecificeerd

Locatie(s)

  • Avansa Oostende Sint Niklaasstraat 8
    8400 Oostende Toon op kaart

Prijs

  • Standaardprijs
    € 10
  • UiTPAS kansentarief
    € 2

Begeleiding

Magda Spillier

Meer over Magda Spillier

In samenwerking met

  • Velt Oostende