Een elektrische auto

© Freepik

iets voor jou?

Start donderdag 16 september 2021
19:30 - 21:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: 4 euro
Alle tarieven

Waar Bibliotheek Wervik
Sint-Pol 3
8940 Wervik

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Hendrik De Corte legt uit waarop je moet letten als je een elektrische wagen wil kopen en hoe elektrisch rijden ook betaalbaar kan.

Bij elektrisch autorijden passeren allerlei praktische vragen de revue. Hoe ver kan je rijden? Wat bepaalt die actieradius en wat kan je doen om meer kilometers te kunnen rijden tussen twee oplaadbeurten? Hoe laad je een elektrische auto thuis op? En buitenshuis? Hoe vind je een laadpaal? Hoe betaal je voor een laadbeurt en waar kan je gratis laden?

Hendrik De Corte legt uit waarop je moet letten als je een elektrische wagen wil kopen en hoe elektrisch rijden ook betaalbaar kan. Zo kan je een goede keuze maken, die past bij jouw eigen behoeften en sta je straks niet voor verrassingen.

Verwacht je aan een portie realisme over verbruik en kostprijs en vooral aan veel praktische tips. Uiteraard is er ook tijd voor vragen.

Praktisch

Hendrik De Corte werkt rond klimaat, energie en milieu voor het stadsbestuur van Damme. Hij rijdt zelf al ruim vijf jaar met een elektrische wagen en volgt de nieuwste evoluties op de voet. Bekijk hier alle Corona-maatregelen en wat we ook van jou verwachten:
https://avansa-ow.be/coronamaatregelen

Sessies

 • donderdag 16 september 2021
  19:30 - 21:30
  Bibliotheek Wervik - Default

Locatie(s)

Prijs

 • Standaardprijs
  4 euro
 • UiTPAS kansentarief
  0,8 euro

Begeleiding

Hendrik De Corte

Meer over Hendrik De Corte

In samenwerking met