Deelba(a)r | LETS

© LETS

Start wo 13 maart '24
14:00 - 16:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 0
Alle tarieven

Waar Antenne
Torhoutsesteenweg 291
8400 Oostende

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

LETS is de afkorting van 'Local Exchange and Trading System', wat zoveel betekent als 'lokaal uitwisselingssysteem'. Een LETSkring bestaat uit een groep mensen die samen afspraken maken zodat ze vlot kunnen ruilen. An laat haar fiets herstellen door Bart, Bart laat z'n was doen bij Carla, Carla smult met haar gasten van de taart die Dirk heeft gebakken, An doet boodschappen voor Dirk. En zo is de cirkel weer rond.


In een LETS-groep wisselen mensen zowel dingen als diensten uit. Dingen die ze hebben en graag geven (bv. fruit uit eigen tuin). Diensten die ze kunnen leveren en graag voor een ander doen. Bijvoorbeeld soep maken, in de tuin werken of advies geven bij computerproblemen... In ruil krijg je echte waardering. Je wordt dus gewaardeerd voor wat je graag doet. Dat maakt het alleen nog leuker.


Sabien van LETS Oostende komt langs om meer uitleg te geven.

Praktisch

In oktober 2023 startten we een ontdekkingsreis naar nieuwe manieren van samenwerken. Samenwerken, delen en slim kopen zorgen voor besparingen. Leer inspirerende initiatieven in onze regio kennen. Doe mee en bespaar samen! Wie dat wenst, kan vooraf genieten van een lekkere vegetarische lunch aan een democratische prijs. Inschrijven voor de lunch is verplicht en kan bij Antenne.

Sessies

 • wo 13 maart '24
  14:00 - 16:00
  Antenne - 1ste verdieping

Locatie(s)

Prijs

 • Standaardprijs
  € 0
 • UiTPAS kansentarief
  € 0

Begeleiding

Sabien Meeremans

Meer over Sabien Meeremans

In samenwerking met

 • Antenne

Meer zoals dit

Deze activiteit maakt deel uit van het project Deelba(a)r