De aankoop van een elektrische auto

© Pexels.com

Waarop moet ik letten?

Start do 22 september '22
19:30 - 21:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 4
Alle tarieven

Waar Het Perron
Fochlaan 1
8900 Ieper

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Het tijdperk van de fossiele auto nadert zijn einde. Binnenkort rijden we elektrisch en dat is goed nieuws. Elektrische auto’s brengen minder broeikasgassen in de atmosfeer en zijn beter voor het klimaat. Ze zorgen ervoor dat we minder schadelijke stoffen inademen, wat goed is voor onze gezondheid. Maar elektrische rijden is ook gewoon leuk, dankzij prima prestaties en een geweldig rijcomfort.

Je moet natuurlijk wel een auto kiezen die past bij je behoeften. Hendrik De Corte wijst je op de verwachte én de onverwachte aandachtspunten bij de keuze van een elektrische auto. Zo ben je in staat om zelf een goede keuze te maken uit het snel toenemende aanbod van elektrische auto’s. En dat hoeft zeker niet de duurste wagen op de markt te zijn.

Praktisch

Hendrik De Corte werkt onder meer rond energie en klimaat voor het stadsbestuur Damme. Hij rijdt zelf al zes jaar met een elektrische auto en volgt de nieuwste evoluties op de voet. Hij steekt zijn enthousiasme voor elektrisch rijden niet onder stoelen of banken maar behoudt een flinke portie realisme.

Sessies

 • do 22 september '22
  19:30 - 21:30
  Het Perron - Vergaderlokaal 3

Locatie(s)

Prijs

 • Standaardprijs
  € 4
 • UiTPAS kansentarief
  € 0,8

Begeleiding

Hendrik De Corte

werkt bij het stadsbestuur Damme en schrijft regelmatig over wat je thuis en onderweg zelf kan doen…
Meer over Hendrik De Corte